İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Zihni Küçük Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

Milyonlarca Öğrenci ve Öğretmen, Şehitler İçin Tek Yürek

Tem

2023-2024 Dönemi İçin Yenileniyoruz, Gelişiyoruz.

Okulumuzun tüm aydınlatma tesitası değiştiriliyor, Okulumuzu komple yeniden boyanması için hazırlıyoruz.

Tem

15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız. Bu anlamlı günde, demokrasimize ve milli birlik ruhumuza olan güvenimizi tazeleyelim. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gelecek nesillere demokrasi sevdasını aşılamak için birlikte çalışalım. Birlikte olduğumuz sürece, Türkiye'nin her türlü zorluğun üstesinden geleceğine inancımız tamdır.

Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Türkiye'nin tarihinde bir milat olan bu günde, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak için bir araya geldik. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak, demokrasimizi güçlendirmek ve birlikte daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için omuz omuza olmaya devam edelim.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, demokrasimize ve milli birlik ruhumuza olan inancımızı bir kez daha yürekten kutluyor, şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Birlikte olduğumuz sürece Türkiye'nin geleceği her zaman parlak olacaktır.

Haz

2022-2023 Yılı Mezuniyet Törenimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimize mezuniyet belgeleri Değerli İlçe Şube Müdürlerimiz Özkan Boyacı, Necmettin Eyüpkoca , Değerli Okul Müdürlerimiz Metin Arıkan Ersin Çabucak, Okul Müdürümüz Ahmet Nail KARADENİZ tarafından verildi.

May

Okul Aile İşbirliği kapsamında 10-C sınıfı öğrencimiz İbrahim Yiğit'in evine okul idaremiz, rehberlik servisimiz ve öğretmenimiz tarafından ziyaret yapılmıştır.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA TÖREN, DANS GÖSTERİSİ TİYATRO VE KORO ETKİNLİĞİ İLE KUTLANDI.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik eğitimde "eğitim-üretim-istihdam" döngüsünün güçlendirilmesi çerçevesinde öğrencilerin gerçek üretim ortamlarında, yaparak öğrenmelerini sağlamak amacıyla okulların döner sermaye işletmelerindeki üretim faaliyetlerini her zaman desteklediklerini ifade ederek şunları kaydetti:

"Meslek liselerimiz 2023 yılında 3,5 milyar liralık üretim hedefine emin adımlarla ilerliyor. Döner sermayesi olan mesleki ve teknik liselerimiz, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 175 oranında artırarak 340 milyon liradan yaklaşık 932 milyon liraya yükseltti.

Ocak, şubat ve mart ayları boyunca elektrik elektronik teknolojisi alanındaki üretiminden elde ettiği 48 milyon liralık gelirle İstanbul Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, 22 milyon liraya yaklaşan gelirle yiyecek içecek hizmetleri alanında Gaziantep Şehitkamil GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yine Şehitkamil ilçemizden Beylerbeyi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tekstil teknolojisi alanındaki üretimiyle ekonomiye en çok katkıyı sağlayan ilk üç okulumuz oldu."