İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Zihni Küçük Özel Eğitim Meslek Okulu

Zihni Küçük Özel Eğitim Meslek Okulu

Bahçeşehir 2. Kısım Medeniyet Caddesi No 18 Hoşdere Başakşehir İstanbul
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçlar ile Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda; Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olmaya hazırlamak ve örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin eğitimini kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak topluma entegre olmalarını sağlamak. Böylece gençlerimizin; ülkemizde ve dünyada hak ettikleri yaşam kalitesine, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
2018/2019 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programına farklı proje alanlarından yapmış olduğumuz proje başvurumuzun tamamı kabul edildi. 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programına farklı proje alanlarından yapmış olduğumuz proje başvurumuzun tamamı kabul edildi. Mezun öğrencilerimizin çeşitli kuruluşlarda iş hayatına başlamalarına vesile olduk. Atletizm, uzun atlama branşlarında il genelinde çeşitli dereceler elde ettik.
09:30-14:35 (COVİD-19 PANDEMİ DÖNEMİ)
DOĞALGAZ
Ulaşım
Hoşdere Köyü girişindeki "Hoşdere Kavşağı" durağından geçen 142,142A ve 144A İETT araçları ile; Hoşdere Kavşağı durağında indikten sonra köyün içine doğru 5-6 dakika yürüyerek veya 142,146T ve MK15 İETT Otobüsleri ile okulumuzun alt tarafında yer alan "Boğazköy Ortaokulu" durağında indikten sonra yukarıya doğru 5 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz.Ayrıca okulumuzun hemen önünden geçen Hoşdere minibüslerini, Hoşdere Köyünün girişinden geçen Hadımköy minibüsleriyle
TAŞIMALI EĞİTİM
BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR
İLÇE MERKEZİNE 32 KM İL MERKEZİNE 42 KM
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
ATLETİZM, FUTBOL, HALK OYUNLARI
TUBİTAK 4006
VELİ AKADEMİLERİ
Diğer Hususlar
OKULUMUZ REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZLERİ TARAFINDAN YÖNLENDİRİLEN HAFİF DÜZEY ZİHİNSEL ENGELLİ 3. KADEME(LİSE) ÖĞRENCİLERİNE HİZMET VERMEKTEDİR.